ÇANAKKALE İL MİLLÎ EĞİTİM MÜDÜRLÜĞÜ

2204-C Lise Öğrencileri Kutup Araştırma Projeleri Yarışması Final Aşaması Değerlendirme Sonuçları

2204-C Lise Öğrencileri Kutup Araştırma Projeleri Yarışması Final Aşaması Değerlendirme Sonuçları

TÜBİTAK tarafından lise öğrenimine devam etmekte olan öğrencileri, Antarktika ve Arktik bölgelerinde kutup bilimleri konusunda çalışmalar yapmaya teşvik etmek; kutup bilimleri alanında araştırmalar yapmaya yönlendirilen öğrencilerin bu alanda yapacakları nitelikli çalışmalarla ülkemizin gelecekte uluslararası bilimsel çevrelerde önde gelen ülkelerden biri haline gelmesine katkı sağlamak amacıyla 2204-C Lise Öğrencileri Kutup Araştırma Projeleri Yarışması düzenlenmiştir. Beşeri Bilimler, Canlı Bilimleri, Fiziki Bilimler ve Yer Bilimleri olmak üzere 4 ana alan ile bu alanların altında yer alan 14 tematik alanı kapsayacak şekilde hazırlanan yarışmada final aşaması değerlendirme sonuçları açıklanmıştır. Çanakkale Özel Biga Doğa Fen Lisesi öğrencilerimiz Zeynep DOĞAN ve Miray YILMAZ, danışman öğretmen Selen Çakas COŞKUN rehberliğinde Canlı Bilimleri alanı İnsan Sağlığı tematik alanında 'Peto Paradoksuna Biyoinformatik Yaklaşım' adlı proje ile Türkiye İkinciliği ödülüne layık görülmüştür. Başta derece alan öğrencilerimiz, öğretmenimiz ve okul yöneticilerimiz olmak üzere katılım sağlayan tüm okullarımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Kayserili Ahmet Paşa Caddesi, Vilayet Binası, Kat 3 Çanakkale - (286)2171135 2171272 2172279 2171987 / Ek Bina (0286)2174693 2172965

MEB © - Tüm Hakları Saklıdır. Gizlilik, Kullanım ve Telif Hakları bildiriminde belirtilen kurallar çerçevesinde hizmet sunulmaktadır.